Чинні чемпіони світу з футболу стали партнерами компанії, яка має пряме відношення до України. Мессі, Мартінес, Фернандес та інші футболісти у перспективі можуть організувати благодійний захід зі збірною України.

Партнерство з Аргентиною допоможе популяризувати Україну за кордоном, повідомляє портал Новини.LIVE з посиланням на Instagram-аккаунт VBET Ukraine.

Збірна України, яка нещодавно дізналася, на якому стадіоні зіграє свій перший офіційний матч у 2024 році, у перспективі може здобути у суперники національну команду Аргентини. Вболівальники запідозрили, що така ймовірність з’явилася після того, як Асоціація футболу Аргентини (AFA) підтвердила укладання угоди із відомою компанією.

Чи зіграє Мессі проти «синьо-жовтих»

На сторінці компанії в соціальній мережі з’явилася фотографія, на якій зображені Ліонель Мессі, Лаутаро Мартінес та Анхель Ді Марія. Підпис під знімком свідчить, що вони «пишаються бути частиною футбольної родини VBET».

«Це честь — стояти пліч-о-пліч з такими легендами як Ліонель Мессі, Анхель Ді Марія, Лаутаро Мартінес та іншими гравцями збірної Аргентини. Нам приємно усвідомлювати, що Україна частина світового футболу», — говорить повідомлення компанії.