Харківський бізнесмен та тенісний меценат Юрій Сапронов розповів про свою зустріч з головнокомандувачем ЗСУ генералом Валерієм Залужним.

Відповідна заява Сапронова доступна на його сторінці у Facebook. Юрій подарував генералу футболку знаменитого аргентинського футболіста Ліонеля Мессі, який особисто підписав її. Бізнесмен вийшов на 8-разового володаря «Золотого м’яча» через футболіста Сергія Кривцова, який виступає з Мессі за один клуб — «Інтер» Маямі.

«Мав честь зустрітися та поговорити вчора з мудрим генералом. З Людським генералом. Не вперше, хотілося б частіше, але не зловживаю. Потім, після перемоги буду хвалитися фото. Виявляється, що план ЗСУ на 2024 рік висить на самому видному місці. Я нічого не просив, нічого не підписував. Слухав, слухав та слухав…

Так, передав Валерію Федоровичу ігрову футболку з підписом Мессі. Коли я був у Маямі, я звичайно був на матчах Інтера Маямі, і завдяки нашому Сергію Кривцову, звичайно, проник на тренування. Лео з повагою підписав.

Дякуємо, пан Генерал, за те що Ви є в України. Честь і Повага! Буде тобі враже, як Залужний скаже!», — написав Сапронов, який прикріпив до публікації фото футболки з підписом Мессі.

«Валерію», — написав Ліонель на футболці.