Колишній гравець збірної Англії Майкл Грей розкритикував футболіста «Арсеналу» та збірної України Олександра Зінченка після гри з «Ліверпулем» (1:1).

Відповідний коментар Грея наводить talksport. Майкл вважає Олександра слабким лівим захисником, який не стежить за полем і слабо грає один в один.

«Буду з вами чесним, бачив Зінченка не тільки в матчі з «Ліверпулем», який був дуже важливим. Думаю, Олександр може коштувати «Арсеналу» титулу АПЛ. Ось як це велика проблема.

Не критикую його і не говорю, що він жахливий футболіст, бо це не так. Він грав за «Ман Сіті», робив це вже раніше, як грає зараз в «Арсеналі». Іноді його досить важко критикувати, якщо взяти останні 1,5 роки та врахувати, що він та його родина пережили. Але якщо оцінювати футбол і те, що я бачив – Зінченко – проблема для «Арсеналу», — заявив Грей.

Додамо, що у поточному сезоні Зінченко зіграв у 23 матчах за Пушкарів у всіх турнірах, відзначившись 1 голом та 1 асистом. Каноніри йдуть другим у турнірній таблиці АПЛ, відстаючи від «Ліверпуля» на 2 очки та маючи гру в запасі.