Менеджмент донецького «Шахтаря» прагне втримати в команді атакувального півзахисника Педрінью. Останнім часом він захищав кольори бразильського «Атлетіко Мінейро» на правах оренди.

Про це повідомляє No Ataque.

25-річний латиноамериканець належить «гірникам», хоча поїхав із України після повномасштабного вторгнення РФ. Контракт легіонера з вітчизняним грандом чинний до літа 2025-го.

«Шахтар» зібрався повернути Педрінью до своїх лав. «Гірники» надалі не планують віддавати хавбека в оренди. Натомість планують переконати його повернутися до виступів у Прем’єр-лізі з новою угодою на покращених умовах.

Педрінью перебрався в «Шахтар» влітку 2021 року з лісабонської «Бенфіки». Чемпіон України тоді віддав за нього 18 млн євро. У складі «гірників» відіграв осінню частину сезону (19 матчів, 4 голи, 3 асисти) та повернувся на батьківщину.

Сезон-2023 Педрінью провів посередньо – 34 поєдинки за «Атлетіко Мінейро» в усіх турнірах, у яких віддав 3 результативні передачі. «Півники» здобули бронзові медалі Серії А, вилетіли в 1/8 фіналу Копа Лібертадорес від «Палмейраса» та стали чемпіоном штату Мінейро.