З’явилися нові подробиці гучного скандалу. Стало відомо, що сталося з колишнім президентом Анкарагюнджю Фаруком Коджа після нападу на арбітра Халіла Умута Меллера.

11 грудня в турецькій Суперлізі стався гучний скандал. Після фінального свистка матчу між Анкарагюджю та Різеспором представники команди господарів напали на суддю.

Тодішній президент Анкарагюджю вибіг на поле і вдарив суддю. Миттю пізніше інші члени штабу господарів поля стали штовхати лежачого Меллера.

Через кілька днів після інциденту Коджа зробив шокуючу заяву про скандал. Він звинуватив Меллера у виникненні вищезгаданої ситуації.

Незабаром після цього Турецька федерація футболу (TFF) ухвалила рішення щодо Коджа. Федерація довічно дискваліфікувала президента клубу.

Варто нагадати, що тодішній президент Анкарагюджю був негайно затриманий після інциденту 11 грудня. Поліція заарештувала функціонера.

У середу агентство Anadolu повідомило, що Коджа був звільнений з-під варти під заставу. Після звільнення бізнесмен зобов’язаний проходити регулярні перевірки.

За повідомленнями джерела, судовий процес у цій справі відбудеться 9 січня. Ще двом представникам клубу, причетним до скандалу, також було висунуто обвинувачення.