Форвард збірної України Артем Довбик залишається одним із лідерів іспанської «Жирони». Їм цікавляться гранди одразу з кількох європейських чемпіонатів.

Агент футболіста розповів, коли українець зможе перейти до сильнішої команди, повідомляє портал Новини.LIVE з посиланням на «Спорт-Експрес Україна».

У центральному матчі 19-го туру іспанської Ла-Ліги Артем Довбик зробив результативну передачу та допоміг «Жироні» перемогти мадридський «Атлетіко». Українець став лідером сезону з результативних дій серед усіх футболістів у чемпіонаті Іспанії.

Коли Довбик піде з «Жирони»

Агент 26-річного форварда Олексій Люндовський нагадав про те, що Артем Довбик пов’язаний із «Жироною» контрактом терміном до літа 2028-го року. І в зимове трансферне вікно-2024 лідер «Жирони» точно не мінятиме клуб.

Згідно із заявою агента, цього сезону Артем Довбик захищав кольори двох клубів, включаючи «Дніпро-1». Це означає, що, як мінімум, до літа він не зможе підписати контракт з іншою командою. Хоча Люндовський підтвердив, що у послугах Довбика зацікавлені топклуби Європи.

У 18 матчах Ла-Ліги Артем Довбик забив 11 голів та зробив п’ять результативних передач. «Жирона» посідає друге місце у турнірній таблиці. Вона набрала стільки ж очок, як і мадридський «Реал».