Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (33-0-1, 24 КО) поділився думками про Олександра Усика (20-0, 13 КО), повідомляє «Трибуна».

«У решти були підгузки, коли я думав про Кличка. Про них навіть не думали. Усик? Коли він став професіоналом? а Джошуа? 2012, 2013? Коли вони боксували на Олімпіаді-2012, я вже був у п’ятірці найкращих у світі.

Бився в елімінаторі проти Каннінгема в Медісон-сквер-гарден. А Усик з Джошуа тоді ще в майках стрибали на ринзі, тому не думав про них. А коли Ентоні з’явився на горизонті, у мене була пауза в кар’єрі. Усика взагалі ніколи не було в моїх думках.

Звідки він взагалі взявся? Раптом цей українець піднявся у вазі, побив Джошуа, забрав усе визнання Ентоні, яке той будував роками. Усик — гідний суперник, але 5 років тому він був ніким, про нього ніхто не думав.

Часи змінюються, все змінюється, але врешті-решт мої цілі завжди були моїми цілями. Моєю єдиною справжньою метою в боксі була перемога над давнім суперчемпіоном в особі Володимира Кличка. Другий за тривалістю правління чемпіон в історії боксу», — сказав Ф’юрі для The Fight Within.