Ексфутболіст збірної Нідерландів і лондонського Арсеналу, Гленн Гелдер, зараз заробляє на життя тим, що розважає людей зі сцени.

Уже під час футбольної кар’єри, де б Гелдер не грав, він був одним із головних жартівників у роздягальні.

«Деякі люди потребують тиші перед матчем, але не я. Найбільше я сміявся саме в роздягальні», — цитує слова Гелдера The Sun.

«Мене запросили взяти участь у програмі Comedy Central Celebrity Stand-Up і це був фактично мій перший раз. Я вже був у турі з FC De Rebellin. Це дуже весело. Зазвичай ви розповідаєте дурниці зі свого життя і це насправді досить кумедно. Це має бути трохи жорсткіше, але, за словами інших, у мене є талант до цього. Мені подобається гумор, хоча я не шукав цього. Мене запросили і це просто весело. Послухайте, якщо ви запитаєте мене про будівництво ракет NASA, я не відповім. Знаю, що можу, але також дуже добре розумію, чого не можу», — сказав Гелдер.

Зазначимо, що Гленн Гелдер свого часу грав за такі команди, як Спарта Роттердам, Арсенал, Бенфіка. У складі канонірів він зіграв у 49 іграх, забив один гол. Також Хелдер виступав у Португалії, Китаї та Угорщині. За збірну Нідерландів вийшов на поле чотири рази.