Є багато ознак того, що будь-якої миті керівництво Челсі ухвалить рішення про скорочення терміну оренди Давида Датро Фофани. Молодий нападник має намір обміняти берлінський Уніон на Севілью.

У своєму прем’єрному сезоні в Англії 21-річний гравець провів лише три матчі, в яких зіграв 68 хвилин. З початком поточної кампанії його віддали в оренду в берлінський Уніон. Однак є багато ознак того, що пригода Фофани у Німеччині триватиме недовго.

Нову інформацію про майбутнє нападаючого надав інсайдер Фабриціо Романо. За його словами, перебування івуарійця в команді-учасниці Ліги чемпіонів добігає кінця.

Колишній гравець Мольде не потрапив до складу команди на майбутній товариський матч проти Армінії. Тим часом переговори про перехід Фофани в Севілью продовжуються.

Гравець синіх вирушить до Андалусії на правах оренди, яка триватиме до кінця поточного сезону. До контракту не буде включено пункт про викуп.

Цього сезону чемпіонату Німеччини Фофана записав на свій рахунок 12 матчів і забив у них один гол. Крім того, він провів чотири матчі та забив один гол у Лізі чемпіонів.