Відомий в минулому боксер, а наразі знаменитий тренер Роберт Гарсія поділився своїми думками про майбутній поєдинок Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі, навколо якого розгоряються шалені пристрасті.

В інтерв’ю британському каналу Boxing Social, на питанння про фаворита в майбутньому поєдинку американський тренер відповів досить ухильно.

«Я дуже бажаю, щоб Усик побив Ф’юрі через його дії та поведінку в останньому виступі (бій проти Нганну — ред.). Тайсон показує байдужість до спорту. Він був взагалі не у формі. Є люди, які справедливо вважають, що він програв. Я гадаю, Ф’юрі переміг, але йому треба було показати свої скіли та знищити Нганну», — відповів Роберт Гарсія.

Також тренер додав, що якщо Тайсон Ф’юрі все ж буде в своїй кращій формі, то він поставить на нього, як на переможця, але все ж таки бажає побачити зворотнє.

Довгоочікуваний поєдинок у надважкій вазі відбудеться 17 лютого у місті Ер-Ріяд (Саудівська Аравія). Раніше легендарний Майк Тайсон також дав свій прогноз на поєдинок.

Бій Усик — Ф’юрі

Довгочікуваний бій двох топових чемпіонів світу мав відбутись ще у грудні минулого року, але Ф’юрі забракло часу на відновлення після важкого поєдинку проти Нганну, в якому Тайсон отримав доволі скандальну перемогу.

Також бій несе за собою і великі кошти. За словами відомої української боксерки Аліни Шатернікової, Усик отримає найбільший гонорар в кар’єрі.