На смерть великого німецького футболіста та тренера Франца Беккенбауера відгукнувся український екс-боксер та чемпіон свiту Володимир Кличко. У себе в твіттері він присвятив цьому окрему посаду, особливо наголосивши на його зв’язку з нашою країною.

«Легенди безсмертні. Беккенбауер – легенда. Він написав одні з найкращих сторінок німецького футболу. Він був вірним другом України та захисником демократії. Мої думки з його сім’єю та друзями. Спочивай зі світом, чемпіон», — написав Кличко-молодший.

У тому ж дусі висловився і брат Володимира — мер Києва Віталій Кличко:

«Ми з братом були знайомі з Францем і багато років дружили. Великий професіонал і людина з великим серцем. Відвертий, добрий, чуйний. Він жив футболом та творив його як мистецтво. А фанати роками сперечалися, хто величніший у футболі: Пеле чи Беккенбауер? Він підтримував Україну у її демократичних європейських прагненнях. І під час Революції Гідності, і коли росія увірвалася на нашу землю. Світла пам’ять справді великої у своїй справі профі та справжньої Людини… Франце, ти залишаєшся жити в наших серцях».