Олександр Шовковський, який у грудні став головним тренером ФК “Динамо”, серед захоплень має не тільки футбол. Серед інших пристрастей СаШо та його цивільної дружини — зброя і ювелірка. І їх пара перетворила на бізнес.

Ювелірний бренд SaSho (так прозвали воротаря вболівальники) серед іншого пропонує золоті запонки з емблемами “Динамо”, патріотичні та байкерскі мотиви. Олександр часто знімається для реклами золотих виробів з цивільною дружиною Мариною Кутеповою. Найдорожчі діамантові сережки коштують 600 тис. грн.

Любов до зброї

У 2016 році Олександр Шовковський побудував для жінки стрільбище “Тактика” на лівому березі столиці. Кутепова на базі тиру відкрила ще й магазин зброї та тактичного спорядження. Найкоштовніший карабін з асортименту продають за 324 000 грн. Марина каже, що дорогоцінне каміння та зброя — її пристрасть.

Асортимент магазину зброї СаШо

Сам тренер частий гість у тирі та вправно влучає у мішені. Каже, що приходить повправлятися, щоб розігнати хандру. Такі навички точно стали б у нагоді в ЗСУ.

У березні 2023 пара розширила цей бізнес і відкрила другий тир та ще один магазин на правому березі Києва. Привозять під замовлення ексклюзивну зброю для клієнтів.

Шовковський торгує зброєю та діамантами: бізнеси головного тренера “Динамо”та його коханої 3

Шовковський торгує зброєю та діамантами: бізнеси головного тренера “Динамо”та його коханої 4

Згідно з декларацією за 2022 рік, яку СаШо подав наприкінці минулого лотку як депутат Київради, у родини незліченна кількість ювелірних виробів, дорогих годинників та дорогоцінного каміння. А Марина Кутепова має корпоративні права на ТОВ “Тактика” (однойменне з тиром та магазином зброї) та спортивно-стрілецький клуб “Тактика-плюс”.

Олександр полюбляє коштовні годинники