Денні Сенда – колишній захисник, відомий за виступами в нижчих лігах Англії. За свою професійну кар’єру, що завершилася 2012 року, він виступав за Вайкомб Вондерерс, Мілуолл, Торкі Юнайтед, Брістоль Роверс, а також Барнет.

Повісивши бутси, англієць вирішив залишитися у футболі і зайнятися тренерською кар’єрою. Він був тренером в академіях Брентфорда і Барнета, а потім працював помічником менеджера в Лейтон Орієнт і Чарльтон Атлетик.

Однак цього тижня 42-річний фахівець залишив цю посаду. Причиною тому стала чотирирічна заборона на участь у футболі, накладена на нього Англійською федерацією футболу. Це пов’язано зі звинуваченнями в домаганнях з боку двох жінок.

У липні минулого року Сенда проходив закордонний тренерський курс. У перерві між лекціями він, за чутками, опинився в барі, куди за кілька хвилин зайшли й інші жінки-кандидати в тренери. Англієць, як кажуть, поклав руки на шорти однієї з учасниць, а іншу торкався в області грудей.

Пізніше Сенда висловив глибоке каяття у зв’язку з інцидентом. Можливо, саме тому жінки вирішили не подавати кримінальну заяву. Однак справа дійшла до ФА, де було проведено термінове розслідування.

Колишній захисник зізнався, що не пам’ятає всього, що сталося, оскільки того дня він вживав алкоголь. Проте, він визнав себе винним за обома пунктами обвинувачення. Спеціальна комісія, яка розслідувала інцидент, спочатку вирішила призначити йому шестирічний термін дискваліфікації, але в підсумку його було скорочено на два роки.

І сам 42-річний тренер, і представники Чарльтон Атлетик відмовилися від коментарів у цій справі. Однак здається безсумнівним, що після вищезгаданого випадку Денні Сенді буде дуже складно повернутися до своєї колишньої роботи.