Поточний сезон Професійної ліги Саудівської Аравії став дуже успішним для Кріштіану Роналду. Португальський футболіст провів уже 18 матчів, забив 20 голів і віддав дев’ять результативних передач.

Один із найкращих гравців в історії футболу відомий не тільки своїми приголомшливими футбольними навичками, а й численними справами. Серед іншого 38-річний футболіст володіє мережею готелів.

Упродовж кількох років Роналду створює бізнес разом із Рафаелем Надалем. У 2014 році вони заснували ресторан Tatel. У ньому відвідувачі можуть знайти страви з Іспанії або Італії.

Перший ресторан було відкрито майже 10 років тому в Мадриді. Відтоді проєкт постійно розвивається. Ресторан Tatel також з’явився у Валенсії, Лос-Анджелесі та Ер-Ріяді.

Як повідомляє esquirelat.com, наприкінці 2023 року ресторан легенди світового спорту переїхав і в Мексику. Ресторан розташовувався в престижному районі Поланко.

Будівля, що складається з двох поверхів, моментально завоювала схвалення клієнтів, які здебільшого є шанувальниками Роналду і Надаля. Особлива атмосфера буде доповнена живою музикою.

Контракт Кріштіану Роналду з Аль-Насром розрахований до червня 2025 року. Зірковий гравець команди перебуває у відмінній формі, і є підстави вважати, що наступний сезон не стане для нього останнім.

З іншого боку, Надаль стикається з набагато серйознішими проблемами. Через чергову травму він не зіграє на Відкритому чемпіонаті Австралії.