Воротар мадридського Реала Андрій Лунін може залишити іспанський гранд. Український футболіст знаходиться у списку європейських топ-клубів для літнього трансферного ринку.

Лунін перейшов до Реал Мадрида у 2018 році із луганської Зорі та має контракт до літа 2025 року, однак може піти ще раніше.

За повідомленням іспанського таблоїду El Nacional, український воротар своїми виступами привернув до себе увагу топ-клубів Європи.

Враховуючи, що після повернення Тібо Куртуа він знову ризикує стати другим номером Реала, відхід влітку 2024-го може стати реальністю.

Зазначається, що у Луніна вже є важливі пропозиції щодо трансферу, які надходять від великих клубів, що можуть дати йому місце у стартовому складі.

Сам Реал, не вважає потенційну втрату Андрія суттєвою, а хороші виступи у другій частині сезону можуть принести клубу великі гроші від продажу українця, що задовільнить усі сторони.

В нинішньому сезоні Лунін провів вже 11 матчів в усіх турнірах, пропустив сім голів та відзначився п’ятьма «сухими» поєдинками.