У четвер, 18 січня, в рамках 1/8 фіналу Кубка Іспаніі Атлетіко на своєму стадіоні переміг Реал з рахунком 4:2. Весь матч на полі провів український голкіпер Андрій Лунін.

Преса оцінила дії воротаря Реала Андрія Луніна у поєдинку проти Атлетіко, у якому українець пропустив чотири м’ячі.

Goal – 4/10

«Міг врятувати врятувати ворота після першого гола від Ліно. Повністю винен у моменті з пропущеним м’ячем від Морати. Лунін не зміг проконтролювати навісну передачу. У таких великих матчах не можна допускати помилок».

90min – 4/10

«Не вселяє впевненості в захисників, які стоять перед ним, і припустився великої помилки, яка призвела до другого голу «Атлетіко».

Marca – 5/10

«Дає більше відчуття впевненості, ніж Кепа. Можливо, міг би краще зіграти на виході з воріт Ліно, а в другому домашньому голі припустився тотальної помилки, не розрахувавши, здавалося б, простий м’яч».

Sport.es

«Українець повернувся до стартового складу, але знову відкрив дискусію з Кепою. Перші два м’ячі йому не вдалося відбити, особливо від другого, він оступився, коли пропускав перший. Нервував, граючи ногами. Він врятував від небезпечного удару Морати в овертаймі, але його пробив Грізманн. З четвертим голом теж нічого не зміг вдіяти».

В поточному сезоні Лунін зіграв за Реал в 12 поєдинках в усіх офіційних турнірах: 11 пропущених голів, п’ять матчів «на нуль».