Непереможний український суперваговик Владислав Сіренко (19-0, 16 КО) дав свій прогноз на поєдинок між Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО). На думку 28-річного киянина, Тайсон намагатиметься використати весь свій арсенал нечесної гри.

«Тайсон робитиме всі ці свої хитрі «штучки»: заманювати, фінтити, десь трохи «бруднити». У цьому він дуже талановитий. Тож однозначно намагатиметься все це використати», — цитує Сіренка profiboxing.com.ua.

Владислав упевнений, що головне завдання Ф’юрі – це зупинити Усика.

«Зробити так, щоб Олександр менше рухався. Дуже цікаво подивитися, як він усе це намагатиметься реалізувати. Можливо навіть, що якимось такими «дикими закидами» намагатиметься влучити», — зазначив експерт.

На думку Сіренка, ключовим фактором перемоги стане фізична готовність бійців.

«Адже в рингу вони залишать усі, віддадуть там усі сили. Це логічно. Тому що для обох це буде найважливіший поєдинок у житті. Тому важливим є питання, чи дозволить їм здоров’я залишити в рингу все. Думаю, що в цьому поєдинку навіть найменша на перший погляд деталька може бути ключовою, може коштувати одному з них перемоги чи поразки», – підсумував Владислав Сіренко.