Екс-футболіст Шахтаря та Металіста Тайсон сподівається втретє у своїй кар’єрі пограти за рідний Інтернасьйонал, який залишив зі скандалом.

Тайсон через пресу звернувся до президента Інтера Алессандро Барселлосу, конфлікт з яким призвів до від’їзду бразильця в Європу.

«Якби я не сварився з тим, хто цього не заслужив! Якби я мав мудрість та не діяв запально, якби я не був таким впертим, можливо, я був би сьогодні зі своєю нацією, зі своїм улюбленим клубом. Я вдячний за все, що я пережив там, і для мене це велика радість і велика честь».

Також вінгер висловив подяку Інтернасьоналу і заявив, що завжди буде вболівати за цей клуб.

«Я вдячний за все, що я там пережив, і я надзвичайно радий і пишаюся пам’яттю про цей особливий для мене день. Навіть здалеку я завжди вболіватиму за майбутні перемоги і великі титули. Величезна подяка і всім фанатам, які назавжди у моєму серці. Дякую», – наводить слова Тайсона Portal do Colorado.

Нагадаємо, що Тайсон грав за Інтернасьонал у 2008-2010 роках. Потім бразилець переїхав до України, де до 2021 року захищав кольори Металіста та Шахтаря. З 2021 по 2022 рік Тайсон повернувся в Інтер, а з минулої зими перебрався до ПАОКа.