Лідер саудівського «Аль-Насра» та збірної Португалії Кріштіану Роналду не збирається завершувати активну ігрову кар’єру найближчими роками. Але півзахисник уже вирішив, який клуб стане для нього останнім.

Роналду збирається повернутися до одного з європейських чемпіонатів, повідомляє O Jogo.

Кріштіану Роналду залишається одним із найбільш високооплачуваних футболістів світу. Він заробляє в «Аль-Насрі» із Саудівської Аравії понад 100 млн євро на рік. Проте португалець не збирається залишатися у цьому клубі до кінця кар’єри. Він готовий погодитись на зниження окладу, щоб повернутися додому.

Де продовжить кар’єру Роналду

Португальський футболіст збирається провести щонайменше один сезон у лісабонському «Спортингу», випускником академії якого він і є. «Леви» готові запропонувати йому місце в основному складі, а сам 38-річний Кріштіану Роналду мріє вкотре взяти участь у Лізі чемпіонів.

Також у португальського гравця з’явиться можливість вийти на поле разом зі старшим сином. Однак це станеться ще нескоро. Роналду уклав контракт із «Аль-Насром» до літа 2025 року та можливістю продовження ще на 12 місяців. Він збирається взяти участь у Євро-2024 та Кубку Світу-2026.

У сезоні 2023/2024 Кріштіану Роналду зіграв за «Аль-Наср» 24 матчі у всіх турнірах. Він забив 23 голи та зробив 11 результативних передач.