Київське Динамо витратить у зимове трансферне вікно солідну суму на поліпшення позиції центрального захисника.

Журналіст Ігор Циганик повідомив, що головний тренер «біло-синіх» Олександр Шовковський відмовився від підписання українців. Наразі клуб має кілька варіантів.

«Динамо шукає центрального захисника, українці не розглядаються. На сьогодні є два прізвища футболістів, які виступають у Європі.

Один із них південноамериканець. З ними двома ведуться переговори. З ними вже пройшли розмови про те, що вони готові приїхати в Україну, і вони підтвердили, що готові, грати, жити в Києві. Зараз тільки йде узгодження контрактів одного або іншого.

Сума — кілька мільйонів доларів, щоб ви розуміли. Там близько трьох мільйонів доларів сума, яку Динамо готове заплатити за центрального захисника, який одразу посилить команду і створить конкуренцію в цій ланці. Українці не розглядаються. Були думки, але, чесно кажучи, практично відразу і Безкоровайний, і Салюк, і Качараба не підійшли Олександру Шовковському.

Тому було вирішено взяти іноземця, був дуже великий пошук. З деякими гравцями вже майже домовилися, але потім почалися сім’ї, які почали плакати: «Там війна, куди ти їдеш?» і на цьому все закінчилося. Але зараз начебто є два… Не хочу бігти попереду батька в пекло. Я пообіцяв не називати, можливо, вже наступного тижня назву. У Динамо думають, одного з цих центральних захисників придбають», — розповів журналіст у програмі Циганик LIVE.