Найближчими днями Аль-Наср, кольори якого захищає Кріштіану Роналду, мав провести матчі в Китаї. На заваді стала травма зіркового форварда.

Перша частина сезону Saudi Pro League добігла кінця. Після 19 зіграних матчів друге місце в таблиці посідає Аль-Наср. Він поступається сімома очками лідируючому Аль-Хілялю.

Скориставшись перервою в чемпіонаті, команда Луїша Каштру вирушила на підготовчий збір до Китаю. За час його проведення було заплановано два матчі.

В якості суперників Аль-Насра були обрані Шанхай Шеньхуа і Чжецзян Профешнл. Два поєдинки були призначені на 24 і 28 січня. У зв’язку з тим, що зірка саудівського клубу Кріштіану Роналду дуже популярний у Китаї, на трибунах було встановлено спеціальні світильники.

Під час матчу в середу вболівальники мали зробити картонну конструкцію у формі майки португальця. Однак 38-річний футболіст отримав м’язову травму на тренуванні, яка вивела його з ладу на обидва матчі. Новина про нездужання зірки розгнівала китайських уболівальників.

Азійські вболівальники відчули себе обдуреними. Адже саме виступ Роналду мав стати головною подією обох поєдинків за участю віце-капітана збірної Саудівської Аравії. З цієї причини представнику Португалії довелося вибачитися перед місцевим населенням. Аль-Наср також випустив окреме повідомлення.

«Я приїжджаю до Китаю з сезону 2003/04 і почуваюся тут як вдома, це мій другий дім. Я завжди відчував себе особливим. Мені дуже шкода. Я знаю, що вам теж шкода, особливо тим, хто любить Кріштіану, але давайте дивитися на речі позитивно. Ми не скасовували матч. Ми хочемо перенести зустріч на іншу дату і повернутися сюди. Ми повернемося сюди», — сказав Кріштіану Роналду.
Через відсутність колишнього гравця Реала, зокрема, не відбудуться обидва матчі Аль-Насра в Китаї. Як було оголошено, матчі відбудуться в інший день.

«Відзначаючи тісні відносини між Саудівською Аравією та Китаєм, Аль-Наср завершить підготовчий збір у Шеньчжені, місті, де нам надали теплий прийом. Крім того, ми дійшли згоди з організаторами, щоб провести цей матч якомога швидше», — йдеться в повідомленні клубу.