На війні проти росії загинув колишній футболіст молодіжної збірної України Сергій Рожок. 38-річний герой віддав життя, захищаючи Україну на Бахмутському напрямку. Нажаль, це далеко не перша втрата у футбольній сім’ї України.

На війні загинув колишній гравець ФК «Кривбас» Сергій Рожок. Читайте на  UKR.NET

Сергій Рожок вступив до лав ЗСУ після початку повномасштабного вторгнення. Брав участь у бойових діях і загинув 24 січня 2024 року.

Про трагедію повідомила Бучанська районна асоціація футболу. Співчуття рідним і близьким Сергія висловила Українська асоціація футболу.

«Від імені Української асоціації футболу і всієї футбольної спільноти висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Сергія… Слава Герою! Вічна пам’ять…», — йдеться в повідомленні УАФ.

Як Алієв відреагував на загибель Сергія Рожка

Олександр Алієв та Сергій Рожок разом виступали за другу команду київського Динамо та молодіжну збірну України.

«Серьога, мені не віриться, ти був дуже хорошим опорником і справжнім воїном. Царство тобі небесне, спи спокійно», – написав Алієв в Instagram.

На фронті загинув вихованець київського Динамо 2

Футбольна спільнота зазнає трагічних втрат

Війна щодня забирає життя захисників України. Втрати несе і спортивна спільнота. На фронті гинуть як спортсмени, так і їхні близькі люди та вболівальники.

У листопаді загинув один з найвідоміших представників ультрас київського Динамо. Життя за свободу України віддав Сергій Павліченко. У боях з окупантами загинув і брат захисника Динамо Олександра Тимчика — Юрій Дятлюк.