Відомий британський тренер Адам Бут зробив свій прогноз на поєдинок за абсолютне чемпіонство у суперважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО). На думку фахівця, головною інтригою протистояння стане те, чи українець зможе підлаштуватися під стиль боксу свого опонента.

Бут зізнався, що Олександр з моменту дебюту у супертяжах дуже змінився. Він став боксером, який витримує всю дистанцію у дванадцять раундів.

«Якщо ви подивіться на його бій з Чісорою в жовтні 2020 року, то помітите, що він щосили намагався зберегти темп у цьому бою. Зараз же прогрес українця це незаперечний факт», — цитує Адама Бута boxing247.com.

У той же час британський наставник не приховує, що завжди віддавав перевагу Ф’юрі в протистоянні з Усиком, тому що «він дуже великий, дуже довгий і може дуже добре рухатися як для такої великої людини».

«Він може спробувати перемогти за допомогою брудних прийомів, але в той же час буде залишатися таким же довгим і хитрим. Якщо Ф’юрі піде правильним шляхом, то Усик матиме великі проблеми. Особливо, якщо він вибере правильний час, коли треба рухатися, коли боксувати, а коли обманювати його. Для мене найцікавішим буде побачити, як Усик адаптується до кожного із цих моментів. Це дуже захоплююче. Це найкращий бій у надважкій вазі», — підсумував Адам Бут.

Непереможні боксери 17 лютого будуть битися за чемпіонство за версіями WBC, WBA, IBF та WBO вперше в історії епохи чотирьох поясів.