Як відомо, після закінчення контракту з «Манчестер Сіті» клуб покине головний тренер Хосеп Гвардіола. Фахівець планує очолити збірну Англії.

Всупереч тому, що станеться це влітку 2025 року, у «Ман Сіті» вже шукають нового головного тренера, повідомив портал The Telegraph.

«Ман Сіті» вже має кандидата

За інформацією джерела в клубі, менеджери віддають перевагу 58-річному головному тренеру «Тоттенгема» Ангелосу Постекоглу.

У клубі вважають, що 58-річний фахівець з Австралії за своєю філософією та баченням гри схожий на Гвардіолу. Тому вони ставлять його на перше місце у списку можливих замін іспанця.

Зазначимо, що Постекоглу велику частину кар’єри працював в Австралії та Японії. Першим в Європі фахівця помітив шотландський «Селтік», який з новим наставником заграв у гарний футбол.

Після «Селтіка» фахівець у липні 2023 року перебрався до лондонського «Тоттенгема», з яким після 21 туру чемпіонату Англії посідає п’яте місце.

Додамо, що контракт Постекоглу зі «шпорами» триває до літа 2027 року. Тому переманити фахівця у 2025 році «Манчестер Сіті» зможе лише за дуже велику компенсацію.