Мікаела Шиффрін, олімпійська чемпіонка з гірських лиж, закінчила етап у Кортіна-д’Ампеццо (Італія) в клініці, куди вона потрапила прямо з траси. Обійшлося без серйозних наслідків.

На сьогодні Мікаела Шиффрін володіє Великим кришталевим глобусом, але це не вберегло її від травми. Під час змагань у даунхілі американка жахливо впала, втративши рівновагу, коли проходила швидкісний спуск. Унаслідок цього вона влетіла просто в сітку загородження, травмувавшись.

Вона самостійно встала, але на ліву ногу ступити в неї не вийшло. На трасу вийшли медики, які вирішили терміново доставити спортсменку вертольотом до найближчої лікарні, де вона пройшла детальне обстеження.

Пізніше наставник американської команди Пол Крістофік заявив, що у Мікаели були болі в травмованій нозі, але обійшлося без розриву зв’язок. Цей біль став результатом швидкісної аварії, і в більшості випадків під час таких падінь постраждалі спортсмени відчувають подібні симптоми. Зараз Шиффрін позитивно налаштована, адже розуміє, що все могло закінчитися куди гірше.

Слід додати, що наразі Мікаела Шиффрін є лідером загального заліку Кубка світу. Поки що залишається невідомим, коли вона зможе повернутися на змагання, але оскільки її травма несерйозна, найімовірніше для відновлення їй не знадобитися багато часу.