Уперше за всі 9 боїв, проведені на професійному рингу, не зумів перемогти суперника український боксер Богдан Штонда. Його опонентом по рингу був боксер з Албанії Ермаль Хадрібай, який володів чемпіонським поясом за версією WBC International у першій середній вазі і був явним фаворитом у цьому поєдинку.

10-раундовий бій, який напередодні відбувся в німецькому Кельні, пройшов повністю під домінуванням Хардібая, якого ще називають «албанським Ломаченком». Українець відмінно працював ногами і швидко пересувався рингом, але потрібного результату йому така тактика не принесла. Хардібай загалом виглядав більш потужно та впевнено. У 6 раунді Богдан Штонда навіть опинився на канвасі, але рефері не почав відлік нокдауну. Так, Хадрибай не зумів нокаутувати Богдана Штонду, але судді одноголосно віддали йому перемогу за очками з рахунком 98-92, 99:91 та 99:92.

Для українського боксера ця поразка стала першою в його кар’єрі. Раніше всі 8 боїв Штонда виграв, причому 4 з них достроково. А ось для досвідченого Ермаля Хадрибая ця перемога стала вже 18-ю за рахунком у його кар’єрі. — він успішно провів захист свого чемпіонського пояса вже 4 рази поспіль. До цього часу він програв лише 1 бій.