Колишній футболіст збірної України Артем Мілевський поділився подробицями того дня, коли його відвідали правоохоронні органи.

Під час одного зі стрімів на платформі Twich Мілевський розповів про причини обшуку в його будинку.

«Забігають перші два хлопці з калашами, у масках, у бронежилетах: «Алло, підйом».

Пранк? Я не думав про це. Вони цивілізовано почали поводитися. Перше запитання: «Зброя є?» У мене під покривалом телефон, кажу: «Ні». Запитують, чи є діти, кажу: «Ні». Далі: «А хто є?». Я: «У сусідній кімнаті хлопець».

Хочуть мене за руки піднімати, а я кажу: «Я сам, сам, що потрібно?». Добре, що просто найголовніший прокурор заходить, вмикає світло туди-сюди. Дивиться на мене, починає посміхатися. Думаю: «Фух, мабуть, дізнався, дай Боже, щоб дізнався». І він такий: «Блін, ти ж Мілевський! Хлопці, що ви робите? Відпустіть його».

Вони маски зняли, калаші вбік, я вже трохи спокійніший, нахабніший із ними: «Що таке, що відбувається?». А вони: «Зараз усе пояснимо, усіх розбудимо, усіх донизу. Після цього відбувся обшук».

Читайте також: Поліція прилетіла на вертольоті. Сім’ю зірки збірної Англії пограбували на мільйон, поки він грав проти Миколенка
«Він отримує рішення, а я намагаюся підглянути, що там написано. І там така історія: «Зброя, наркотики, порнографія». Ми видихнули, зрозуміли, що це нас не стосується.

У рішенні було ім’я старого власника будинку, який виїхав до Іспанії три роки тому. Прийшли до старого власника житла, а там виявився Мілевський», — додав друг футболіста.