Колишній форвард київського «Динамо» Максим Шацьких прокоментував успіхи Віктора Циганкова та Артема Довбика у «Жироні». Тренер «Пахтакора» впевнений, що українці недовго виступатимуть у каталонській команді.

Довбик та Циганков зможуть спробувати сили у більш амбітному клубі, повідомив Шацьких в інтерв’ю «Трибуні».

Максим Шацьких наголосив на високому рівні психологічної підготовки нового покоління українських футболістів. На думку 45-річного тренера, це дозволяє їм швидко адаптуватись у зарубіжних чемпіонатах. Талант та працьовитість давно стали фірмовими якостями українських спортсменів, але тепер вони готові до будь-яких викликів у своїх кар’єрах.

Трансфер Циганкова та Довбика

Як приклад Максим Шацьких згадав українських легіонерів «Жирони». Артем Довбик та Віктор Циганков стали одними з лідерів каталонської команди. Однак у разі ексгравців «Динамо» та «Дніпра-1» не обійшлося і без везіння.

Циганков та Довбик потрапили до команди до тренера, який знає, як розвинути сильні сторони своїх підопічних. Мічел Санчес вивів «Жирону» на перше місце у турнірній таблиці Ла-Ліги. Шацьких вважає, що це є заслуженим результатом роботи наставника.

На думку Максима Шацьких, українські легіонери «Жирони» незабаром змінять клуб. Вони перебувають у розквіті сили й могли б посилити багато європейських команд. Імовірно, що трансфери Циганкова та Довбика відбудеться вже найближчого літа.