Форвард збірної Норвегії та англійського «Манчестер Сіті» Ерлінг Холанд вирішив змінити клуб у найближчі сезони. Він уже вибрав варіант для продовження кар’єри.

Холанд мріє перевершити власні досягнення останніх років ще в одному легендарному клубі, повідомляє Diario AS.

Ерлінг Холанд за кілька років у «Манчестер Сіті» виграв усі трофеї на клубному рівні, а також став найкращим бомбардиром англійської Прем’єр-ліги. Проте 23-річний форвард не знизив вимог до себе. Він зібрався змінити клуб для того, щоб досягти ще більшого успіху.

Куди піде Холанд

Головним претендентом на норвезького форварда залишається мадридський «Реал». Ерлінг Холанд вважає, що трансфер до іспанського клубу допоможе йому досягти ще більшого прогресу як у грі, так і в плані результатів.

Холанд мріє завоювати «Золотий м’яч». Футболіст не сумнівається, що перехід до «Реала» стане ще одним важливим кроком, який наближає футболіста до мети. Однак Ерлінг поважає свій нинішній клуб і піде лише в тому випадку, якщо «Реал» зробить фінансову пропозицію, яку влаштує «міщан».

У сезоні 2023/2024 Ерлінг Холанд зіграв за «Манчестер Сіті» 22 поєдинки у всіх турнірах, забив 19 м’ячів і зробив п’ять результативних передач.