Бразильські ЗМІ поширили сенсаційні повідомлення про Неймара. Одна жінка заявила, що футболіст є батьком її дитини. У зв’язку з цим вона вимагає провести аналіз ДНК.

Неймар отримав розрив хрестоподібних зв’язок у коліні в жовтні минулого року. Його повернення в стрій очікується не раніше серпня, а отже, він не зіграє на Копа Америка.

Враховуючи, що востаннє бразилець виходив на поле понад три місяці тому, про нього заговорили з інших причин. Не так давно в соціальних мережах з’явилася фотографія Неймара, на якій було видно, що 31-річний футболіст сильно додав у вазі.

Цього разу гравець Аль-Хіляля потрапив у новини через ймовірний роман. У репортажі Hora da Venenosa повідомляється, що у Неймара є ще одна дитина. Дочці футболіста 10 років, що може завдати йому чимало проблем.

У 2013 році на зборах національної команди Бразилії колишній гравець Барселони і ПСЖ познайомився з Габріеллою Гаспар. Через кілька тижнів жінка виявила, що вагітна. За її зізнанням, батьком її дитини має бути Неймар, оскільки він був єдиним, з ким вона зустрічалася в той час.

Жінка вимагає, щоб футболіст пройшов тест ДНК. Якщо результати підтвердять версію Гаспара, до суду буде подано позов про стягнення аліментів у розмірі 30 000 євро на місяць.

Наразі Неймар грає за Аль-Хіляль, куди він перейшов у середині серпня минулого року. На даний момент він провів п’ять матчів, у яких забив один гол і віддав три результативні передачі. Контракт бразильця із саудівським клубом розрахований до червня 2025 року.