Хавбек «синьо-жовтих» Руслан Малиновський, клубний контракт якого ще донедавна належав французькому ФК «Марсель» (французька Ліга 1), став повноцінною частиною ФК «Дженоа» (італійська Серія А).

Про це офіційно повідомили пресслужби обох команд на своїх офіційних сторінках.

Зазначимо, що у складі ФК «Марсель» Маліновський свого часу відіграв 23 матчі, в яких відзначився 2 забитими м’ячами та 1 асистом. Контракт українця з французьким колективом був розрахований до літа 2026 року. Минулого літа український півзахисник вирушив в оренду до складу «грифонів» на 1 рік. Але, як бачимо, італійці вирішили більше не зволікати і достроково викупити контракт українця у французів, адже цей гравець входить у плани тренерського штабу. Викуп контракту італійцям обійшовся в 7 мільйонів. Про терміни співпраці сторін не повідомляється.

За час оренди Малиновський зіграв у футболці «Дженоа» 21 матч, відзначившись у них 2 голами та 2 результативними передачами. За його участю команда взяла 28 очок у 22 проведених турах і посіла 11 місце в турнірній таблиці італійської Серії А. Оціночна вартість Руслана становить 10 мільйонів євро.