Офіційно стало відомо, що 19-річний українець Антон Дудик став новим гравцем англійського «Карлайл Юнайтед». Це скромний клуб, який виступає в Першій лізі Англії і поки що бореться за виживання, але форвард має шанс заявити про себе і набратися потрібного ігрового досвіду за кордоном.

Відомо, що «Карлайл Юнайтед» давно цікавився Дудиком і побачив у юному футболісті перспективного гравця. У своїй кар’єрі нападник встиг пограти за луцьку «Волинь», вихованцем якої є, як і його рідний брат Артем, який теж футболіст. Також Антон виступав за «Шахтар» і польський «Шльонськ». За останній клуб Дудик став грати після початку повномасштабної війни в Україні, оскільки виїхав за кордон зі своєю сім’єю.

Поки що не йдеться про автоматичне потрапляння Антона Дудика одразу в основу «Карлайл Юнайтед», але у нього є всі шанси домогтися такої можливості в найближчій перспективі.

Після 28 зіграних турів у поточному сезоні новий клуб Дудіка «Карлайл Юнайтед» йде на передостанньому місці в турнірній таблиці. Команда набрала лише 20 очок із 84 можливих, і при цьому виграла лише 4 матчі. В останніх 5 турах «Карлайл» виграв тільки 1 матч, інші 4 програв.