Об’єднаний чемпіон суперважкої ваги Олександр Усик (21-0, 14 КО) висловив упевненість у тому, що за перенесення бою з Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) несуть відповідальність члени команди британця. Наш співвітчизник зазначив, що отримання розсічення боксером у спарингу свідчить про неправильну підготовку до тренувального бою.

Про це він заявив під час спілкування з фанатами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. За словами українця, у тренувальному таборі мають дуже уважно ставитися до спарингів свого бійця, дотримуючись усіх запобіжних заходів для того, щоб спортсмен уникнув травм.

«Я не можу засуджувати Тайсона. У нього розсічення, це буває в тренувальному таборі. Ми робимо перед спарингами накладення на брови та обличчя вазеліну, щоб пом’якшували шкіру… Є особливі речі, які роблять перед кожним спарингом, щоб захистити своє обличчя. Це обличчя, захисний шолом, це рукавички спаринг-партнерів, які трохи більші. І мені здається, що просто хтось погано до цього ставиться, і це призводить до якихось невеликих проблем, і все», – сказав Усик.