Керівництво лондонського «Челсі» всерйоз задумалося про продаж кількох футболістів. У цьому списку опинився й Михайло Мудрик.

Українець може отримати шанс спробувати сили в іншій команді, повідомляє Daily Mail.

Наприкінці поточного сезону на лондонський «Челсі» чекають великі зміни у складі. Англійський клуб буде змушений виставити на трансфер кілька гравців, які регулярно виходять на поле. «Сині» мають намір заробити щонайменше 250 млн євро.

Втрати «Челсі» та майбутнє Мудрика

Вінгер збірної України переїхав на «Стемфорд Брідж» у січні 2023 року. Він не зумів стати незамінним футболістом для «Челсі». Останнім часом Мудрика часто критикують і вболівальники, і футбольні експерти.

«Сині» заплатили за українця понад 70 млн євро. Наразі трансферна вартість 23-річного футболіста оцінюється у 40 млн євро. На Михайла Мудрика претендує «Баварія». Лондонці готові продати гравця, якщо мюнхенці запропонують вигідні умови для трансферу.

У «Челсі» є футболісти, які незадоволені тим, що підписали довгострокові контракти із клубом. Не відомо, чи є у цьому списку українець. Команда не бере участі у Лізі чемпіонів і може не потрапити до цього турніру наступного року. Все це спричинило серйозні фінансові проблеми в англійському клубі.