Одразу по завершенню зимової паузи в угорському елітному чемпіонаті без головного тренера залишився один з середняків першості Діошдьор (ДВТК).

Останні півтора року головною командою цього клубу керував добре відомий в Україні Сергій Кузнецов, якого чудово мають пам’ятати фанати львівських Карпат, харківського Металіста, Ворскли та ще кількох клубів.

«Я не можу розповісти подробиць. В мені немає жодної образи, команда і сім’я ДВТК завжди будуть займати особливе місце в моєму серці, оскільки я отримав багато як в професійному, так і в особистому плані. Я бажаю їм всього найкращого в майбутньому.

Робота в Дьошдьорі і те, що сталося, зробило мене і моїх асистентів набагато сильнішими, кожен знає свою роботу професійно», – сказав Кузнецов в інтерв’ю угорському порталу Nemzetisport.hu.

Сергій Кузнецов очолив Діошдьор в сезоні 2021/2022 за підсумками якого вивів команду з другого за силою дивізіону Угорщини в елітний. Після 19-ти турів ДВТК має в активі 25 очок та посідає сьому сходинку в турнірній таблиці.