Мудрик незабаром може змінити клубну прописку і переїхати в інший чемпіонат. Боси лондонського колективу хочуть посилити лінію півзахисту, тому влітку хочуть спробувати переманити до себе Френкі де Йонга з «Барселони».

Джерела повідомляють, що «Челсі» не готовий заплатити всю суму за цього гравця (80 мільйонів євро), оскільки в клубу є проблемні моменти з фінансовим фейр-плей, але в нього є свій план з придбання новачка. Для оформлення цієї угоди «сині» готові запропонувати 40 мільйонів євро і Михайла Мудрика. Не виключений і варіант того, що Мудрик відправитися в оренду в «Барселону» з функцією обов’язкового викупу.

Додамо, що нідерландський футболіст Де Йонг є найбільш високооплачуваним футболістом каталонського клубу, зарплата якого становить 38 мільйонів брутто. Президент клубу Жоан Лапорта намагається умовити гравця команда на зниження своїх апетитів, але він поки що не піддається вмовлянням. Якщо «Челсі» запропонує вигідну угоду щодо нідерландця, «Барселона» його розгляне.

Михайло Мудрик став частиною «Челсі» взимку 2023 року, куди він переїхав із донецького «Шахтаря» (УПЛ). Ця угода тоді обійшлася «синім» у 70 мільйонів євро + 30 мільйонів бонусів. Однак вона не виправдала себе. Вінгер зіграв у 42 матчах, відзначившись 4 голами та 5 асистами.