Другий син голови Української асоціації футболу (УАФ) Андрія Шевченка отримує паспорт із тризубом. За інформацією ЗМІ, Крістіан, який народився у листопаді 2006 року у Лондоні, хоче стати громадянином України.

Крістіан Шевченко розпочинав свою кар’єру в академії «Челсі». Влітку 2023 перейшов до складу «Вотфорда», з яким підписав дворічний контракт. Грає за команду U-18 на позиції центрального нападника.

На порталі Тransfermarkt зазначено, що Шевченко-молодший може грати за збірні України, США, Польщі та Англії.

Вже подав документи. ЗМІ розкрили, яке громадянство отримує син Андрія Шевченка

В інтерв’ю Роману Бебеху Андрій Шевченко стверджував, що його син виступатиме у футболці України, якщо дозволить рівень.

«Для того, щоб він заграв за якусь країну, його повинні викликати. Він повинен показувати свій рівень. Якщо він показуватиме рівень, то команда його покличе. Я знаю, що на нього чиниться великий тиск. Він дуже любить футбол. У нього є характер, тому я розумію, що йому не просто. Він закоханий у футбол. Я це бачу. Я бачу його ентузіазм дуже великий», – зізнався Шевченко-старший.

Андрій Миколайович додав, що в тому випадку, якщо Крістіану вдасться закріпитися у «Вотфорді», то тренерські штаби збірних України U-17 та U-19 будуть придивлятися до його гри.