Новий головний тренер французького «Марселя» Жан-Луї Гассе не сумнівається у перемозі своєї команди у матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи проти «Шахтаря». Перша частина протистояння суперників завершилася внічию.

Керівництво «Марселя» поставило перед Гассе завдання — якомога успішніше виступити в єврокубку, повідомляє офіційний сайт «Олімпіка».

Жан-Луї Гассе замінив Дженнаро Гаттузо на посаді головного тренера французького «Марселя». Головним завданням 70-річного наставника є стабілізація гри та повернення перемог «Олімпіка».

Від нового тренера чекають нормалізації атмосфери в роздягальні та гарних результатів. «Марсель» має вийти як мінімум до чвертьфіналу Ліги Європи, а також фінішувати у зоні єврокубків турнірної таблиці Ліги 1.

Тренер запевнив, що знає, як виправити ситуацію у «Марселі». Гассе заявив, що його команда зможе пройти «Шахтар» у Лізі Європи. Він збирається мотивувати футболістів французької команди та приділити велику увагу обороні. «Марсель» часто втрачав цього сезону очки через те, що пропускав голи у вирішальних відрізках поєдинків.