З Іспанії надходить неоднозначна інформація стосовно перспектив бразильського захисника донецького Шахтаря Вінісіуса Тобіаса у мадридському Реалі.

Попри хороші виступи Тобіаса у другій команді мадридського Реалу сам клуб вирішив не викупати його контракт у донецького Шахтаря.

Агент 19-річного бразильського захисника Бруно Мендес вже був сповіщений про це. Тим паче, що нещодавно він мав зустріч з представниками Валенсії, хоча достеменно невідомо про що саме там йшлося, повідомляє Don Diario.

Водночас Real Madrid Confidencial інформує, що мадридський серйозно розглядає варіант з викупом контракту Вінісіуса.

Нібито вже в наступному сезоні гравець продовжить виступи не на молодіжному рівні, а відправиться в оренду до одного з клубів Ла Ліги. Повідомляється, що на зустрічі агента Тобіаса з представниками Валенсії могло йтися саме про подібний хід подій.

Наразі ж Реал ще не ухвалив остаточне рішення щодо майбутнього Тобіаса і роздумує над тим, чи варто викупати контракт бразильця у Шахтаря. Водночас президент клубу Флорентіно Перес задоволений прогресом гравця у Кастільї та має варіанти щодо того, як захисник може опинитися у власності клубу.

Раніше повідомлялося, що сума викупу контракту Тобіаса з Шахтаря за різними даними становить 10-15 млн євро.