Колишній головний тренер збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо поділився думкою про чемпіонські перегони у Прем’єр-лізі (УПЛ). Фахівець назвав фаворита у битві за золоті медалі національної першості.

Сабо виділив головну проблему «Динамо» цього сезону.

Екснаставник «Динамо» побажав удачі Олександру Шовковському, який наприкінці 2023 року замінив біля керма столичної команди Мірчу Луческу. За молодого тренера «біло-сині» ще не втрачали очки в офіційних матчах, у кожному з яких забивали мінімум два голи.

Хто стане чемпіоном УПЛ

Йожеф Сабо вважає, що золоті медалі національної першості завоює донецький «Шахтар». Тренер вважає, що чинні чемпіони країни зберегли сильний склад і готові підтвердити статус найкращого клубу країни.

Сабо вважає, що комплектація складу стане тією проблемою, яка завадить «Динамо» нав’язати «Шахтарю» конкуренцію у боротьбі за титул. За словами наставника, в атаці «біло-синіх» немає кому забивати, крім Владислава Ваната.

Йожеф Сабо не вірить у перспективи Владислава Супряги та наголошує на прогресі півзахисника Володимира Бражка. Тренер упевнений, що цей футболіст незабаром перейде з «Динамо» до одного з європейських клубів.