Біатлоністка збірної України Христина Дмитренко оцінила свій виступ в жіночій естафетній гонці на восьмому етапі Кубку світу в американському Солт-Лейк Сіті, де Україна посіла сьоме місце.

— Не скажу, що втомилась сильно, більше виснажена психологічно.

— Як ваш організм сприймає американську погоду? Хлопці після естафети говорили, що вона дає певний негативний вплив на виступи.

— Тут мені дуже важко дихається, ніколи у мене не було таких проблем, через це мене наче вирубає по трасі, сподіваюсь відійти до останнього етапу і на хорошій ноті завершити цей сезон.

— Практично весь етап ви провели наодинці, поряд не було суперниць, щоб якось потриматись, перевести подих, як впоралися?

— Я бачила дівчат попереду і відчувала, що позаду є суперниці, було важко працювати через дихання, але я дуже і дуже старалась.

— Як самі оцінюєте свій етап в естафеті?

— Стрільбою задоволена, ходом провально, як на мене, але на сьогодні такі реалії, і все, що я могла, віддала сьогодні на трасі, — сказала Дмитренко.

Нагадаємо, що сьогодні Христина Дмитренко разом с Юлією Джимою виступить у гонці переслідування, початок о 18:00 за київським часом.