У віці 20 років помер Шимун Шоліч. Гравець клубу РНК Спліт загинув у дорожній аварії.

У четвер у селі Стобреч, недалеко від Спліта, сталася аварія. Чоловік за кермом легкового автомобіля врізався в мотоцикл. Двох людей доправили в лікарню. Одним із постраждалих виявився футболіст РНК Спліт Шимун Шоліч.

Гравець хорватської команди отримав серйозні травми. Серед іншого, 20-річний гравець отримав травму хребта. Незважаючи на втручання лікарів, врятувати футболіста не вдалося. Шоліч помер після того, як його доставили до найближчої лікарні, повідомив його клуб:

«Він грав у РНК Спліт протягом чотирьох років. Усі любили його саме за його вдачу і теплоту, яка була в ньому. Сімун наш, ти пішов від нас занадто рано, ми повинні були зіграти більше матчів, але життя розпорядилося інакше. Ти назавжди залишишся в нашій пам’яті. Твій РНК Спліт».

Шоліч був вихованцем Хайдука Спліт. Він грав у молодіжних командах багаторазового чемпіона Хорватії до 2021 року. Після цього він також був гравцем НК Уранія БВ або Приморац 1929.

Трагічна смерть 20-річного футболіста призвела до того, що керівництво РНК Спліт ухвалило рішення відкласти майбутній матч команди.