Півзахисник лондонського «Челсі» та збірної України Михайло Мудрик готується до зміни клубу. «Сині» дадуть вінгеру шанс проявити себе в іншій команді.

Мудрик може переїхати до Італії чи Іспанії, повідомляє Daily Mail.

Керівництво «Челсі» збирається продати декілька футболістів у найближче літнє міжсезоння. Частина гравців вирушить в оренду до інших клубів. Це відбудеться незалежно від того, хто тренуватиме команду наступного сезону.

Куди піде Мудрик

У списку цих футболістів опинився й півзахисник збірної України. «Челсі» не хоче продавати футболіста, але може відпустити його в оренду. «Сині» чекають на вигідну пропозицію з приводу трансферу Мудрика. Якщо вона не надійде, Михайло залишиться на «Стемфорд Брідж».

Оренда Мудрика матиме на увазі стабільне місце в основному складі для молодого футболіста. «Челсі» вірить в українця, проте його прогрес останнім часом сповільнився. Серед претендентів на 23-річного вінгера опинилися мюнхенська «Баварія», італійський «Мілан» та мадридський «Атлетіко».

У сезоні 2023/2024 Мудрик провів за «Челсі» 26 матчів у всіх турнірах. Він забив п’ять голів та зробив дві результативні передачі.