Український півзахисник «Челсі» Михайло Мудрик став одним із головних героїв матчу 30-го туру чемпіонату Англії до Прем’єр-ліги проти «Бернлі». Дії футболіста збірної України призвели до того, що «Челсі» забив гол і опинився у більшості.

На 43-й хвилині Михайло тікав віч-на-віч з голкіпером, але французький захисник «Бенлі» Лор’ян Асіньйон його збив у своєму штрафному. Головний суддя Даррен Інгланд одразу вказав на пенальті, а для француза дістав жовту картку. Асіньйон до цього отримав «гірчичник», тож друге попередження стало відразу видаленням.

Також Інґланд вилучив і головного тренера «Бернлі» Венсана Компані. 37-річний бельгійський наставник не зміг стримати емоцій, коментуючи дії рефері.

11-метровий точно реалізував Коул Палмер.

У дебюті другого тайму «Бернлі» у меншості зрівняв рахунок. Мудрик пропустив атаку флангом, після багатоходівки м’яч виявився у Джоша Каллена і той ударом з льоту пробив голкіпера.

Зустріч завершилася з рахунком 2:2. «Челсі», граючи у більшості, пропустив гол, а потім ледве ганебно не програв передостанній команді АПЛ.

У турнірній таблиці АПЛ «Челсі» із 40 очками знаходиться на 11-му місці. «Бернлі» 19-й (18 пунктів).