Організатор об’єднавчого поєдинку між британським боксером Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком Туркі Аль аш-Шейх зробив зухвалу заяву.

Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси — WBA, WBO, IBF, IBO та WBC. Організатор подій серії Riyadh Season, поділився думкою з приводу вечора боксу, який відбудеться 18 травня в Саудівській Аравії.

«Фанати зможуть насолодитися поєдинками, які пройдуть в андеркарді бою українця і британця. Потужний кард для всіх шанувальників боксу, який містить щонайменше 3-4 поєдинки, які легко можуть стати головною подією», — написав він у соцмережах.

Бій Усика проти Ф’юрі повинен був відбутися 17 лютого, проте поєдинок перенесли на 18 травня. Битимуться в Ер-Ріяді. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Переможець битви буде першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті з часів Леннокса Льюїса.

Ф’юрі з 2020 року контролює титул WBC. Об’єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа. Переможець бою отримає від організаторів спеціальний пояс, який буде прикрашений золотом і сріблом, а буквами буде нанесено напис: World Heawyweight Undisputed Champion.

«Усім, хто шукає неякісні або дивні клоунські бої — шукайте в іншому місці. Ми прагнемо надавати виняткові карди для фанатів», — додав Туркі Аль аш-Шейх.