Кіліан Мбаппе назвав коуча Парі Сен-Жермен Луїса Енріке «сучим сином» після своєї останньої несподіваної заміни у матчі проти Марселя.

Переможець чемпіонату світу з футболу є талісманом на Парк де Пренс, адже він найкращий бомбардир клубу за всю історію його існування. Однак його контракт наближається до завершення, і очікується, що цього літа він змінить французьку столицю на Мадрид, прийнявши новий виклик.

Луїс Енріке змусив Мбаппе сидіти на лавці запасних, оскільки питання щодо його майбутнього продовжують ставити. 25-річний гравець був замінений на 64-й хвилині матчу з Марселем, який завершився перемогою 2:0 на виїзді.

Як повідомляє Footmercato, Мбаппе обізвав свого тренера «сучим сином», коли йшов з поля — французький легіонер попрямував до роздягальні розлючений та розчарований, а потім опублікував похмуре повідомлення в соціальних мережах.

Енріке стверджує, що не чув жодних слів на свою адресу, іспанський тактик відповів на запитання про реакцію Мбаппе на вилучення:

«Я нічого не бачив. Нічого взагалі. Він був незадоволений, коли пішов? Чи що? Це та сама музика, щотижня. Це так нудно. Я тренер. Я приймаю рішення щодня, щотижня. І до останнього дня в Парижі буду робити те ж саме. Я завжди намагаюся знайти найкраще рішення для моєї команди. Можливо, я помиляюся, але я думаю, що я правий».

Як повідомляється, це висловлювання було повторено на тренувальному полі. У Парижі Енріке нагадав своїм гравцям про необхідність відкинути егоїзм на другий план. Енріке наголосив, що саме йому належить робити відбір, і що він є єдиною незамінною фігурою, доки президент Нассер Аль-Хелаїфі не вирішить, що потрібні зміни у тренувальному штабі.