12 травня 2024 року Василь Ломаченко проведе поєдинок з колишнім абсолютним чемпіоном у легкій вазі Джорджем Камбососом.

Боксери зійдуться в ринзі на батьківщині Камбососа — в австралійському місті Перт. На кону стоятиме вакантний титул IBF в легкій вазі.

Букмекери на перемогу українця пропонують поставити з коефіцієнтом 1,16. Виграш Камбососа — 5,60.

Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 23,00.

На думку букмекерів, найбільш імовірним результатом бою є перемога Василя за очками — 1,53. Достроковий тріумф Ломаченка — 3,50.

Ставки на виграш Камбососа суддівським рішенням приймають з коефіцієнтом 9,50, а на успіх австралійського боксера нокаутом — 13,00.

«Думаю, Камбосос насилу виграє у Ломаченка один раунд або навіть не виграє жодного. Мені здається, після цього бою він завершить кар’єру. Останні бої забезпечили його фінансово, тому проблем бути не повинно. Віддамо йому належне за перемогу над Тео Лопесом, яка дозволила йому потім провести вигідні бої», — вважає чемпіон світу у двох вагових категоріях Пол Маліньяджі, передає Boxing Scene.

Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук теж віддає перевагу Ломаченку.

«Але вони боксуватимуть у Камбососа вдома. Можливі проблеми з акліматизацією. І все що завгодно може бути. Це бокс. Це такий вид спорту, в якому ніколи не можна віддавати сто відсотків на чиюсь користь. Я б теж поставив на те, що Ломаченко його обіграє, зводить до школи. Але може бути і таке, що Камбосос затягне бій на 12 раундів. Що не дасть Василю боксувати, буде клинчувати, зламає бій. Тоді, можливо, віддадуть йому перемогу», — сказав він у коментарі Національній лізі професійного боксу України.