Спортивний директор донецького ФК «Шахтар» Даріо Срна потрапив у скандальний епізод після своєї неоднозначної активності в соціальних мережах.

Колишній гравець «Мілану», «Роми» та національної команди Бразилії Кафу вирушив на «гастролі» до росії. Наразі чемпіон світу потрапив у складну фінансову ситуацію і через це він вирішив вирушити до країни окупантів, де може покращити своє фінансове становище.

Бразильський футболіст, у якого 3 мільйони підписників в Instagram, ділиться на весь світ тим, що його привітно зустріли і прийняли в рф. Він опублікував на своїй сторінці відповідний пост, який не уникнув уваги колишнього хорватського футболіста, а нині спортивного директора «Шахтаря» Даріо Срни. Хорват поставив лайк під цим постом і потрапив у скандал.

«Гірники» всіляко намагаються підтримувати і просувати позицію того, що російських представників, зокрема російський футбол, у жодному разі не можна повертати в міжнародний спорт. Цього не можна дозволити, принаймні доти, доки російські загарбники продовжують обстрілювати Україну та знищувати українську націю.

У клубі відреагували на ситуацію, що склалася, зазначивши, що Срна вже прибрав лайк під цією публікацією. Причиною його вчинку назвали те, що він не зрозумів контексту опублікованого поста і не зрозумів, що бразилець хотів донести своїм фоловерам. Сам Даріо розчарований вчинком Кафи, який брав участь у шоу на російському ТБ.