Відомий британський тренер Марк Тіббс поділився думками щодо прийдешнього бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. Про це пише сайт SportNews.

За трохи більше, ніж місяць Усик (21-0, 14 KO) та Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) визначать між собою долю титулу абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі. Лідери хевівейту зустрінуться в ринзі в саудівському Ер-Ріяді 18 травня.

Напередодні Тіббс поділився очікуваннями від об’єднавчого поєдинку.

«Я завжди віддавав перевагу Ф’юрі з однієї простої причини: він більший звір, природжений суперважкоатлет в порівнянні з розкачаним крузером. Втім, Усик – чудовий боксер, він розібрався з усіма топовими надважковаговиками світу, включаючи Ентоні Джошуа, якого Усик переміг двічі.

Розсічення трохи мене спантеличило, але я повинен поставити на свого друга Тайсона Ф’юрі, нашого британського хлопця. Йому доведеться подбати про своє розсічення, але я все одно думаю, що він переможе, оскільки є більшим звіром. Але якщо він погано підготується, тоді все піде для нього неправильно. Я ставлю на Тайсона Ф’юрі.

Йому, напевно, доведеться попітніти в цьому бою. Тайсон розумітиме, як тримати Усика на передній руці, як впоратися з ним і поставити на п’яти. Ф’юрі все одно боксуватиме, але переробить його і завадить Усику виглядати так добре, як завжди», — сказав фахівець.