Василь Вірастюк, який наразі все ще розлучається з дружиною Інною, повідомив, що знайшов нове кохання. В інтерв’ю Славі Дьоміну народний депутат зізнався, що зрадив дружині, коли та виїхала з України разом із дітьми. Зараз разом із цивільною дружиною на ім’я Ірина Вірастюк виховує 9-місячного сина Володимира, який став його четвертою дитиною.

«У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон і знаходилася там. Це зрада, абсолютно. Але я вважаю її [виїзд за кордон] теж зрадою, тому що зробила по-своєму. Можна було б щось говорити, якби ми проживали у Бородянці чи у Броварах. Тоді окей, ми рятуємо дітей. Але не в такому випадку», — сказав 49-річний Вірастюк.

Василь бачить свою провину у тому, що відпустив сім’ю за кордон після початку великого вторгнення.

«Треба було наполягати, щоб вони нікуди не виїжджали, тому що в цьому не було жодної потреби. Вона вперлася: «Я поїду за кордон, мама про все домовилася, нас чекають у Празі». Звідти пішов розкол. Була злість, що вона мене не послухала, зробила, як мама їй порадила. Я затаїв злобу, — зізнався він. — А я казав: «Ее їдь, будьте тут. Що вам заважає на заході України нормально проживати?»»

Майже через рік відсутності родина Вірастюка повернулася до Києва. Незабаром після цього з’явилася інформація, що вони з дружиною розлучаються. Тоді жінка дала скандальне інтерв’ю та вимагала виплачувати їй по 40 тисяч гривень аліментів на кожного із двох неповнолітніх дітей. Зазначимо, що старшому синові Вірастюка від першого шлюбу Адаму зараз 20 років, Олегові 16 років, а Сашкові – 8 років.

Вірастюк також зізнався, що його дружина Інна нині мешкає у його особистій 4-кімнатній квартирі у центрі Києва. Там вони регулярно перетинаються, але депутат хоче, щоби вона з дітьми з’їхала після розлучення.

«Нас мали розлучити 28 січня, але все ще не призначено дату суду, де буде остаточне рішення, — сказав він. — Я зараз не в тому статусі, щоб попросити її виїхати. Якщо у нас не буде цього статусу, я попрошу. Вона буде з’їжджати з дітьми, звичайно, у нас є багато альтернатив, куди поїхати. Я заробив достатньо під час спортивної кар’єри, в мене є кілька квартир. Також у неї є трикімнатна квартира на лівому березі Києва. Є майно, придбане у шлюбі: двокімнатна квартира, дві однокімнатні, двокімнатна квартира, подарована їй мамою».

За словами Василя Вірастюка, його єдине джерело доходу зараз – зарплата депутата. Він заявив, що отримує 52 тисячі гривень, 16 із яких віддає на аліменти.

Розповів Вірастюк і про свою цивільну дружину Ірину. З нею він познайомився в ресторані ще у 2019 році, у 2021-му вони відновили спілкування, але зблизилися лише після повномасштабного вторгнення.